de Foute Kerst Bingo!

Op zoek naar een middag of avond vol gezelligheid, hilariteit, sfeer, gekkigheid en allerlei leuke prijzen in het thema van Kerst? Dan is dit de ideale activiteit voor uw uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of familiedag.

De bingo zal beginnen nadat onze Bingo-juffrouw de spelregels heeft uitgelegd en de kaarten heeft verdeeld. Deze middag/avond zullen verschillende bingo rondes worden gespeeld. Voor een volle rij, 2 volle rijtjes en de volle kaart. Uiteraard zijn hiermee fantastische kerstprijzen te winnen!

Naast de normale ballen waarmee u een nummer op uw kaart wegstreept, zijn er ook speciale opdrachtballen! Wanneer dit nummer op uw kaart staat, mag u samen met uw team de opdracht uitvoeren! Slagen jullier erin de opdracht goed uit te voeren, dan mag nog een nummer worden weggestreept! Dit betekent NOG MEER KANS op mooie prijzen!!
In totaal worden 6 bingo rondes gespeeld dus iedereen heeft meerdere malen kans om te winnen!

Luxere prijzen
Wil u uw gasten of medewerkers verrassen met een luxe(r) prijzenpakket? Dat is mogelijk. Vertel ons uw wensen en wij stellen een pakket op maat samen.

Aantal deelnemers: vanaf 20 personen.
Tijdsduur:
 ongeveer 2 uur.
Prijs: vanaf 23,50 p.p.

Barbeque

In combinatie met een heerlijke barbeque naar keuze

Meer informatie

Buffet

In combinatie met een heerlijk buffet naar keuze

Meer informatie

Lunch

In combinatie met een heerlijke lunch naar keuze

Meer informatie
Wilt u reserveren of heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan altijd voor u klaar!