De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Expeditie Robinson uitje 

Een avontuurlijke dag in de natuur!

Een avontuurlijke activiteit in de natuur waarin samenwerking van belang is! Tijdens het Expeditie Robinson uitje strijd je met verschillende teams tegen elkaar door de proeven uit te voeren.
Tijdens deze proeven is rivaliteit en tactisch spel een must!De teams zullen de proeven uitvoeren en tegen elkaar strijden! Bij de proeven kun je denken aan fysieke proeven, balproeven, hindernisproeven, de welbekende eetproef en natuurlijk kennisproeven.
Zijn jullie de favorieten van de dag of hebben jullie de meeste inzet getoond? In de eilandraad wordt bekend in welk team de echte Robinson zitten!

Waar speelt het Expeditie Robinson uitje zich af?
Het Expeditie Robinson uitje speelt zich af op onze eigen locatie; de Voortse Loop.
Deze omgeving heeft alles wat je van een Expeditie Robinson locatie zou verwachten. Een stukje bos, water, sloten en meer!
Kortom, de perfecte locatie voor een teamuitje, teambuilding, familiedag of vrijgezellenfeest in de natuur!

Aantal deelnemers: vanaf 20 personen.
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: minimaal 1,5 uur.
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.

Eten & drinken

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna zullen de groepen worden gemaakt en gaat het spel beginnen. Na afloop van het spel kunt u genieten van een heerlijk diner! Dit kan zijn in de vorm van een buffet, een barbecue en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Foto's website / Expeditie touwen  Foto's website / Expeditie vuur