De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Farm Olympics; teambuilding & fun in één activiteit!

Ben je in voor een gezellige middag in de buitelucht met een flinke dosis teambuilding & een heleboel fun?! Dan is de Farm Olympics de game voor jullie bedrijfsuitje of familiedag in Hilvarenbeek. In teams worden jullie in verschillende rondes uitgedaagd om te kijken wie de beste Farmer Skills bezit en zich dan ook een echte Farmer mag noemen.

Opdrachten waar je zoals aan zou kunnen denken zijn:
- hooivork gooien
- wat een boer niet kent...
- levende katapult
- hoefijzer werpen
- wc brillen werpen
En nog veel meer leuks!

Kortom een lekker actieve game in de buitenlucht met opdrachten die voor iedereen haalbaar zijn. Hierdoor is het spel Farm Olympics dan ook geschikt voor elke groep en iedere gelegenheid!

Eten & Drinken

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna zullen de groepen worden gemaakt en gaat het spel beginnen. Na afloop van het spel kunt u genieten van een heerlijk diner! Dit kan in de vorm van een buffet, een barbecue en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Aantal deelnemers: vanaf 20 personen.
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: circa 2 uur excl. diner.
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag!
Foto's website / Farm Olympics