De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Ranking your stars Quiz

Wat is jouw rol binnen de groep?

Altijd al willen weten wat jouw rol is bij jou collega's, familie of vrienden? Ben je het feestbeest van de groep? Wordt jij gezien als de hardste werker of zien ze jou als een echte teamplayer? Kom erachter tijdens deze Ranking the stars Quiz als invulling voor jullie familieuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. 

Vooraf zal iedere deelnemer een vragenlijst toegezonden krijgen die individueel ingevuld moet worden. Uit deze vragenlijst komt een top 3! Tijdens de Ranking the Stars quiz zal de groep in teams worden opgedeeld en zullen de vragen nogmaals worden gesteld.
Het antwoord wat als team gegeven wordt zal worden vergeleken met deze top 3! Bij deze vergelijking hoort natuurlijk ook een toelichting. Dit zal zorgen voor grappige en hilarische anekdotes. 

De vragen tijdens de quiz zijn leuke, ludieke vragen met een knipoog. Ze worden zo ingestoken dat niemand echt voor paal staat, maar dat er vooral veel lol kan worden gemaakt! Jullie mogen natuurlijk ook eigen vragen bedenken en aanleveren. Hierdoor krijgt de quiz een persoonlijke twist en kunnen de vragen wat scherper worden gemaakt, of nou juist niet!

Uiteraard gaan we niet enkel vragen behandelen maar worden jullie tijdens de quiz ook uitgedaagd door leuke en uitdagende opdrachten. Het is aan jullie dan als team weer de taak om te ranken van wie je denkt dat deze challenge het beste uit zal voeren. Klopt dit met de uitslag van de challenge levert dit uiteraard weer punten op!

Aantal deelnemers: vanaf 20 personen.
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: circa. 2 uur
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.

Eten & Drinken

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna zullen de groepen worden gemaakt en gaat de quiz beginnen. Na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner! Dit kan in de vorm van een buffet, een barbecue en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!


Foto's website / Ranking