Smokkelspel

23 mei 1919....een beruchte smokkelaar met de bijnaam 't Belske' verstopt op zijn vlucht voor de douane een grote partij smokkelwaar op de Voortse Loop. Tot op de dag van vandaag is deze partij nooit terug gevonden. Maar misschien gaat dat veranderen...

De smokkelverhalen die Hilvarenbeek rijk is heeft Subtiel Theater geïnspireerd om speciaal voor de Voortse Loop het smokkelspel te ontwikkelen. Een spannende, actieve en competitieve activiteit voor uw gezelschap!

U wordt op een theatrale manier welkom geheten door de acteurs van Subtiel Theater. Zij brengen u het verhaal van 't Belske' die met een grote partij smokkelwaar onderweg was van Poppel naar Tilburg. Bij het verlaten van Hilvarenbeek, ontdekte 't Belske' dat een douanier hem op de hielen zat. Hij kwam niet verder dan de Voortse Loop en besloot daar zijn partij smokkelwaar te verstoppen.

De teams worden gemaakt en elk team krijgt te horen naar welk smokkelwaar ze op zoek gaan. Zoeken zij naar alcohol? Goud? Boter? of misschien wel tabak? Door verschillende opdrachten te voltooien kan elk team de kist met hun smokkelwaar vinden. Maar zullen ze op tijd zijn om de kostbare kist in veiligheid te stellen?

Welk team heeft de beste speurneuzen? Welk team weet de juiste eindjes aan elkaar te knopen?

Het smokkelspel is met zijn escaperoom-achtige opdrachten, uitdagende spellen en theatrale aspecten een activiteit waar uw gezelschap nog lang over na zal praten. Stap meer dan 100 jaar terug in de tijd en laat u meenemen door dit spannende verhaal!

Aantal deelnemers: vanaf 25 personen.
Datum:
in overleg, 7 dagen per week mogelijk.
Tijdsduur:
 3 uur (incl. pauze).
Prijs: afhankelijk van het aantal personen.Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.

Barbeque

In combinatie met een heerlijke barbeque naar keuze

Meer informatie

Buffet

In combinatie met een heerlijk buffet naar keuze

Meer informatie

Lunch

In combinatie met een heerlijke lunch naar keuze

Meer informatie
Wilt u reserveren of heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan altijd voor u klaar!