De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Workshop handletteren

Creatief en hip!

Handletteren is steeds populairder aan het worden! Je ziet het overal; op ramen, posters, tafels, cadeau verpakkingen en meer! Altijd al je eigen poster willen ontwerpen? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het maken van een eigen poster met je favoriete quote!

Tijdens de workshop handletteren leren we je handige trucjes en geven we je tips waarmee je zelf een eigen ontwerp kunt maken. Na een korte uitleg over de basis van het handletteren en uitleg van de verschillende lettertypen gaan jullie eerst wat oefenen met het tekenen van de verschillende letters. Daarna maak je een schets van je eigen kaart op a4 formaat (of groter wanneer dit wenselijk is) en maak je deze helemaal af met pen om vervolgens mee naar huis te nemen.

Welk formaat je ook kiest (a4) je krijgt je eigen poster op een hip houten klembordje mee naar huis zodat je deze gelijk neer kunt zetten om ervan te genieten of om cadeau te geven.

Aantal deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: circa 2.5 uur (bij een groter formaat dan a4 zal de tijdsduur langer zijn)
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.

Eten & Drinken

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Vooraf of na afloop van de workshop kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Het diner kan zijn in de vorm van een buffet, een barbecue en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Foto's website / handletteren