De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Farm Olympics; teambuilding & Fun in één activiteit!

Ben je in voor een gezellige middag in de buitelucht met een flinke dosis teambuilding & een heleboel fun?! Dan is de Farm Olympics de game voor jullie bedrijfsuitje of familiedag in Hilvarenbeek. In teams worden jullie in verschillende rondes uitgedaagd om te kijken wie de beste Farmer Skills bezit en zich dan ook een echte Farmer mag noemen.

Opdrachten waar je zoals aan zou kunnen denken zijn:

- hooivork gooien
- wat een boer niet kent...
- levende katapult
- hoefijzer werpen
- wc brillen werpen
En nog veel meer leuks!

Kortom een lekker actieve game in de buitenlucht met opdrachten die voor iedereen haalbaar zijn. Hierdoor is het spel Farm Olympics dan ook geschikt voor elke groep en iedere gelegenheid!

Diner:

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna zullen de groepen worden gemaakt en gaat het spel beginnen. Na afloop van het spel wacht jullie een heerlijk diner! Dit kan zijn in de vorm van een buffet, een barbecue, walking diner en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Expertise:

De Voorste Loop heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen etc. Voor het verzorgen van de activiteiten hebben zij de expertise ingeschakeld van het event bureau FEMZ. Ook zijn hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van activiteiten voor de meest uiteenlopende gezelschappen en groepsgroottes. U kunt tijdens uw dag bij de Voorste Loop dan ook rekenen op een informele maar professionele service. Want bij ons is de gast nog echt koning!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag!

Aantal deelnemers: vanaf 20 deelnemers
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: Circa 2 uur excl. diner
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.


Foto's website / Farm Olympics