De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Het Foute Bingo dinerspel, voor een avond vol fun en hilariteit!

Het Foute Bingo dinerspel:

Ben je op zoek naar een echt gezellige avond uit met de familie of je collega's? Dan is het Foute Bingo dinerspel van harte aan te raden. Tijdens dit dinerspel staat jullie een heleboel ouderwetse gezelligheid te wachten. Je gaat zoals de naam al doet vermoeden Bingoen. Maar het is niet zomaar een spelletje Bingo. Nee het is een bingo met opdrachten. Hilarische en gezellige opdrachten wel te verstaan ;) Naast normale bingo ballen zijn er namelijk ook opdrachten ballen. Staat deze bal op jouw kaart dan kom jij samen met jouw team naar voren en worden jullie uitgedaagd met een ludieke opdrachten. Wat deze opdracht precies inhoudt laten we nog even geheim maar wat we wel kunnen vertellen is dat er veel zang, muziek, dans en feest op het programma staat!! Kortom het Foute Bingo dinerspel in Hilvarenbeek staat garant voor een informele avond waar jullie allen met veel plezier op terug kunnen kijken!

Expertise:

De Voorste Loop heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen etc. Voor het verzorgen van de activiteiten hebben zij de expertise ingeschakeld van het event bureau FEMZ. Ook zijn hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van activiteiten voor de meest uiteenlopende gezelschappen en groepsgroottes. U kunt tijdens uw dag bij de Voorste Loop dan ook rekenen op een informele maar professionele service. Want bij ons is de gast nog echt koning!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag!

Aantal deelnemers: vanaf 20 deelnemers
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: Circa 3,5 - 4 uur
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.


Foto's website / foute bingo