De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Moorddiner Hilvarenbeek

Er is een moord gepleegd in het centrum van Tilburg en de recherche aldaar zit met de handen in het haar en komt geen steek verder met de gevonden aanwijzingen tot dusver. Van de dader ontbreekt dan ook elk spoor evenals van het moordwapen. Omdat zij niet verder komen hebben zij de hulp ingeschakeld van de Federale Eenheid Moord Zaken te Hilvarenbeek. Dit zijn jullie. Aan jullie de taak om aanwijzingen te herkennen en te ontrafelen om zo tot de ontknoping te komen van deze complexe moordzaak.

Het Moorddiner:

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna zullen de groepen worden gemaakt en zal u naar uw plaats worden gewezen waar het spel gaat beginnen. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen van een buffet diner in of kan indien gewenst tevens worden gecombineerd met een barbecue, walking diner en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Expertise:
De Voorste Loop heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen etc. Voor het verzorgen van de activiteiten hebben zij de expertise ingeschakeld van het event bureau FEMZ. Ook zijn hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van activiteiten voor de meest uiteenlopende gezelschappen en groepsgroottes. U kunt tijdens uw dag bij de Voorste Loop dan ook rekenen op een informele maar professionele service. Want bij ons is de gast nog echt koning!

Nieuwsgierig geworden?
Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag!

Aantal deelnemers: vanaf 20 deelnemers
Wanneer mogelijk: 7 dagen per week mogelijk, datum en tijd in overleg.
Tijdsduur: Circa 3,5 - 4 uur
Prijs: op aanvraag. Wij geloven in maatwerk en stellen daarom graag een voorstel en prijs op maat voor u samen.Foto's website / moorddiner Hilvarenbeek