De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop De Voortse Loop

Quiz-tivity

Quiz-tivity is interactieve quiz die geschikt is voor elk kennisniveau en voor alle leeftijden. Hierdoor kan het ook erg leuk ingezet worden als activiteit tijdens een familiedag, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. De quizmaster vertoont op een beamer allerlei vragen over onderwerpen als muziek, film, sport, humor, reclame, tv en algemene kennis. De vragen kunnen ook gepersonaliseerd worden binnen uw gezelschap.
Naast het beantwoorden van vragen via een drukknoppensysteem, voeren de deelnemers ook interactieve opdrachten uit. Dit bij elkaar zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit, spanning, humor, competitie en een ontspannen manier van teambuilding.
U kunt op elk gewenst moment even een pauze inlassen.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: afhankelijk van de grootte van de groep.

Eten & Drinken

U wordt bij de Voortse Loop hartelijk en gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna zullen de groepen worden gemaakt en gaat de quiz beginnen. Na afloop van de quiz is een heerlijk diner mogelijk. Dit kan zijn in de vorm van een buffet, een barbecue en meer.. Wij stellen graag een arrangement voor u op maat samen zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw familiedag, bedrijfsuitje, verenigingsdag of andere gelegenheid in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Foto's website / quiz-tivity Foto's website / Foto groepen quiz Foto's website / Foto opstelling quiz