Trouwlocatie in Hilvarenbeek

Geef elkaar het ja-woord midden in het groen.

Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Hilvarenbeek voor uw bruiloft? De Voortse Loop is een intieme, gezellige locatie waar uw dag nog bijzonderder wordt. De verschillende vertrekken bieden ruimte aan ± 100 personen. Daarnaast hebben we een prachtige speelweide, waar u gebruik van kunt maken. De locatie is op de grote dag helemaal voor u gereserveerd. Zo kunt u exclusief gebruik maken van de faciliteiten.

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zo zullen we voorafgaand aan uw bruiloft op de trouwlocatie in Hilvarenbeek uitgebreid met u overleggen wat uw wensen zijn. Zo zorgen we eventueel voor heerlijk eten en champagne.

Door de prachtige ligging van De Voortse Loop is dit ook een ideale plek om trouwfoto's te maken. De landelijke sfeer in combinatie met de overdaad aan groen zorgen voor prachtige plaatjes.

Nieuwsgierig geworden?
Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Voorste Loop voor u kan betekenen ter invulling van uw bruiloft in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

De Voortse Loop is makkelijk bereikbaar via de provinciale weg en ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf Tilburg.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid.
Wilt u reserveren of heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan altijd voor u klaar!