Zakelijk

Uw zakelijke bijeenkomsten in een groene landelijke omgeving. Onze locatie is perfect voor uw bedrijf wanneer u op zoek bent naar een bijzondere en inspirerende plek die exclusief tot uw beschikking staat voor uw:
  • Vergaderingen
  • Brainstormsessie
  • Trainingen
  • Teambuilding
  • Bedrijfsuitje
Mogelijkheden
U kunt gebruik maken van onze zaal voor een vergadering die, afhankelijk van de opstelling, geschikt is voor maximaal 35 personen. Verschillende presentatiematerialen en snel draadloos internet is aanwezig. U heeft desgewenst de beschikking over verschillende extra ruimtes. Bij kleinere bijeenkomsten kunt u ook gebruik maken van het atelier. Wilt u tussendoor even ontspannen? Neem plaats op ons terras of wandel naar de kikkerpoel waar u even rustig kunt genieten.

Bedrijfsuitje
Voor een bedrijfsuitje is de locatie geschikt voor ± 90 personen. Hierbij is er ook ruime keuze in de verzorging van de innerlijke mens. U heeft de beschikking over een grote speelweide waar diverse activiteiten met u en uw team gedaan kunnen worden. 

De Voortse Loop is makkelijk bereikbaar via de provinciale weg en ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf Tilburg. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Ook bevindt zich een bushalte op 2 minuten loopafstand van De Voortse Loop.

Foto's website / Zakelijk 1 Foto's website / Zakelijk vijver
Foto's website / Foto tuinkamer Foto's website / Blok opstelling zakelijk
Wilt u reserveren of heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan altijd voor u klaar!